• " Wat ondervraagt gij Mij? Ondervraag degenen, die het gehoord hebben, wat Ik tot hen gesproken heb; zie, dezen weten, wat Ik gezegd heb. " Joh 18:21

Meer over Verenigingen

Club groep 5/6

Ben je 9 jaar of ga je naar groep 5? Kom dan snel naar onze club. Club gr 5-6 is namelijk de 1e club waar jij met je vriendje of vriendinnetje naar toe mag. De jeugd en ook wij vinden het hele leuke avonden en we beleven altijd van alles met elkaar, dus wil jij dit ook meemaken, ja toch zeker ?!….. We komen bij elkaar 1 keer in de 2 weken op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.30. Met elkaar zijn we bezig over onderwerpen uit de Bijbel en dingen die jullie bezig houden.

We hopen alvast op een fijn, open en gezellig seizoen met z’n allen. Met elkaar beginnen we de avond altijd met zingen en gebed. Daarna luisteren we naar een Bijbelverhaal. Ook is er volop gelegenheid om dingen die jullie bezig houden aan bod te brengen. We proberen met elkaar hierover in gesprek te komen.

Na de pauze begint het ontspannende gedeelte waar jullie altijd vol enthousiasme naar uit kijken. We hebben een afwisselend programma met binnen- en buitenspelen en ook het knutselen mag niet ontbreken. Dus heb je zin, kom dan naar onze club !

We hopen dat ook jij naar de onze club komt en neem gerust een vriend of vriendin mee!!! We houden club in de bovenzaal van onze kerk.

Groetjes

Gerrita Haveman
Henk Veen
Arjan Verwoert

Agenda

Locatie

  • © hersteld hervormde kerk 2024