• " Wat ondervraagt gij Mij? Ondervraag degenen, die het gehoord hebben, wat Ik tot hen gesproken heb; zie, dezen weten, wat Ik gezegd heb. " Joh 18:21

Meer over Verenigingen

Club de Parel

“de Parel”…..een club voor kinderen/volwassenen met een verstandelijke beperking. Misschien wil jij ook wel heel graag naar een club, maar vind je de clubs zoals hierboven beschreven best heel moeilijk om te begrijpen en kun je niet met alle dingen meedoen. Dat is heel jammer want jij hoort er ook helemaal bij. Daarom is er deze club speciaal voor jou en houden we rekening met je zodat jij je ook thuis voelt op de club en graag wil komen.

We beginnen de morgen altijd met zingen en bidden. Daarna mogen jullie luisteren naar een verhaal uit de bijbel en daarbij gebruiken we ook platen zodat jullie tijdens het luisteren mee kunnen kijken. We zingen nog wat liedjes of psalmen en dan is het tijd voor drinken met iets lekkers. De tweede helft van de morgen gaan we iets leuks doen: knutselen, muziek maken of een spel spelen, dat wisselt steeds af. Aan het eind van de morgen zingen en danken we met elkaar. 

Wanneer?
Elke tweede zaterdag van de maand komt de club bij elkaar in de benedenzaal van de kerk. We beginnen om 10:30 uur tot 12:00 uur.

Als jij of je papa en/of mama denkt dat is echt wat voor mij dan hopen we jou graag te zien op de club.

Frieda Verrips (tel.0345-642067)
Tea Verweij (tel. 0345-614664)
Renske de Jong

Agenda

Locatie

  • © hersteld hervormde kerk 2024